Carhartt Workwear

Er du på udkig efter Carhartt Workwear? Her hos Jydsk Værktøjssalg finder du arbejdstøj, fodtøj og tilbehør fra Carhartt til både herrer og damer. Stiller du høje krav til funktionalitet, kvalitet og design? Så er Carhartt det rette valg for dig, da de er kendt for høj slidstyrke og god pasform. Desuden er Carhartt Workwear så smart, at du også kan bruge det i fritiden.

CARHARTT

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
CARHARTT

Carhartt Workwear med gode egenskaber

Der er tænkt en ekstra gang på de funktionelle egenskaber ved Carhartt, hvor du finder materialer, som er alt lige fra vandtætte og vindtætte til strækbare og svedtransporterende.

Har du brug for varmt arbejdstøj til de kolde vintermåneder, kan du også få det fra Carhartt. Du finder eksempelvis vinterjakker, termotøj, huer, handsker og meget mere, hvor du med garanti kan holde varmen under kolde vejrforhold. Hvis du derimod har det varmt i sommerens sol, kan du også finde et bredt udvalg af Carhartt sommer arbejdstøj som eksempelvis shorts, knickers samt T-shirts, der er fremstillet i åndbare materialer, som holder kroppen tempereret.

Carhartts funktionelle egenskaber giver dig muligheden for at bevæge dig frit og fleksibelt samt sørger for, at vind og vejr ikke bliver en begrænsning, nu hvor du har valgt den rette påklædning.

Stort udvalg af Carhartt Workwear

Her hos Jydsk Værktøjssalg finder du et stort udvalg af Carhartt, hvor du i sortimentet blandt andet kan finde følgende:

  • Carhartt bukser, overalls, shorts og knickers - her kan du finde alt fra jeans og chinos til håndværkerbukser og bukser med lårlommer. Nogle Carhartt bukser er velegnede til arbejdsbrug til fx håndværkere, og andre er perfekte til fritidsbrug med en T-shirt eller en skjorte til.

  • Carhartt jakker - byder på jakker både til arbejdsbrug og fritidsbrug. Fælles for alle jakkerne er den gode pasform og de mange tekniske detaljer som eksempelvis vandtætte og vindtætte egenskaber.

  • Carhartt trøjer og T-shirts - kan være alt fra hættetrøjer og sweatshirts til klassiske T-shirts. Alle er fremstillet i et smart design og en lækker kvalitet, som gør dem velegnede både til arbejde og fritid.

  • Carhartt sko og fodtøj - er eksempelvis sikkerhedsstøvler og Chelsea boots som er fremstillet i et smart og lidt råt look, som til forveksling ligner fodtøj til fritidsbrug.

  • Carhartt tasker - vælg mellem weekendtasker, skuldertasker, toilettasker og punge som alle er udstyret med det klassiske og velkendte Carhartt logo.

  • Carhartt tilbehør -  du finder alt fra værktøjslommer, værktøjsbælter og sikkerhedsbriller til strømper, huer, bælter, hundetæpper og meget andet.

Med det store udvalg kan du blive fuldt klædt på og kombinere Carhartt arbejdstøj, fodtøj og tilbehør på mange måder alt efter dine behov og præferencer.

Historien om Carhartt

Carhartt blev grundlagt i USA i 1889 og er kendt for smart, funktionelt og slidstærkt tøj der både kan bruges på arbejdet og i fritiden. Carhartt Workwear var en af de første firmaer i USA til at specialisere sig indenfor arbejdstøj, og var til start grundlagt for at skabe slidstærkt arbejdstøj til arbejderne ved jernbanen. I 1994 blev Carhartt Work in Progress (WIP) grundlagt og er især populært i Europa og Japan. Til forskel fra det klassiske Carhartt Workwear er Carhartt WIP i højere grad modetøj, som blandt andet er populært indenfor street- og skaterkulturen. Vi forhandler desværre ikke Carhartt WIP her hos Billig-arbejdstøj.dk, men du kan stadig finde eksempelvis skuldertasker, T-shirts, jakker og huer som er yderst velegnede til fritidsbrug, og er præget af fashion serien med et street look.  

Kig dig omkring i mærket Carhartt og find tøjet til arbejde og fritid, der passer til dig, der lægger vægt på høj kvalitet og god komfort. Her hosJydsk Værktøjssalg finder du billige restpartier på udsalg samt de nyeste trends fra Carhartt!