BATO

BaTo Nordic er en Dansk virksomhed som har et kæmpe udvalg i eget værktøjs-brand. Udvalget dækker over Bits, arbejdsbelysning, topnøglesæt, tænger, lastespænder, ringskraldenøgler og mange flere varer. Alle sammen til den professionelle og prisbevidste håndværker.

Mange af Bato’s produkter leveres med Lifetime Warranty – din garanti på at du modtager et kvalitets produkt.

BATO

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 42

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 42

Side
pr. side
BATO

BATO

Værktøj af høj kvalitet til fornuftig pris! Sådan beskriver BaTo selv deres produkter. Deres ProfTool værktøjsserie produceres på de bedste fabrikker i Asien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Japan, USA og Holland. Produkterne er fremstillet til professionelt brug og det brede sortiment dækker alt fra boltsakse og momentnøgler til luftværktøj og værktøjsvogne. BaTo Nordic er et 100% dansk ejet aktieselskab. Firmaet startede i 2006.

Jydsk Værktøjssalg har et kæmpe udvalg af lækkert værktøj fra Bato Nordic. BATO værktøj er kendetegnet af høj kvalitet som er meget brugervenlig til yders konkurrencedygtige priser. BATO har et bredt udvalg af værktøj til auto branchen, landbruget, off shore, håndværk og industri sektoren.
Gå ikke på kompromis med dit værktøj. køb kvalitet fra BATO.

KOMPLET PROGRAM AF KVALITETS TOPNØGLESÆT FRA BATO

Hos Jydsk Værktøjssalg levere vi topnøglesæt fra Bato Nordic i mange forskellige størrelser og sammensætninger, hvor der virkelig er kræset for detaljerne og udvalget. Vi har topnøglesæt fra ¼” til 1” samt kombinerede æst hvor der er både ¼”, 3/8” og ½”. Fælles for alle Bato topnøglesæt er, at kvaliteten er i top og at du altid kan supplere op hvis du mister en del eller to. Alle sæt, store som små, er leveret i smarte robuste bokse hvor du nemt finder den del du skal bruge.

Søger du et topsæt har vi også et kæmpe udvalg af Bato topsæt så du kan udbygge dit topnøglesæt.

FIND DET BEDSTE UDVALG AF VÆRKTØJSVOGNE FRA BATO HER HOS JYDSK VÆRKTØJSSALG

En værktøjsvogn fra Bato er et absolut must til værkstedet eller til garagen. Vil du have toppen inden for værktøjsvogne kommer du ikke udenom Bato Nordic. Bato levere et kæmpe program af værktøjsvogne med kvalitetsværktøj. Med en værktøjsvogn har du altid overblik over dit værktøj og du skal ikke bruge tid på at rode efter det i en værktøjskasse. Alt værktøjet ligger i laserskåret EVA skum så du kan se hvor det er og hvad der evt. mangler. Kan du ikke finde en værktøjsvogn som passer til dit brug kan du selv designe din personlige værktøjsvogn lige som du ønsker den. Så slipper du for at have skuffer med værktøj som du ikke bruger.

VÆRKTØJSSÆT TIL VÆRKTØJSVOGNE – KÆMPE UDVALG TIL HURTIG LEVERING

Har du brug for at udvide din værktøjssamling kan du finde et kæmpe udvalg af værktøjssæt fra Bato. Værktøjet ligger i EVA skum der foruden at se super flot ud, også er utroligt slidstærkt, er modstandsdygtigt overfor kemikalier, olie mv. - og så har det også den fordel, at det ikke ligger og rasler rundt. Vi har værktøjssæt til alle former for opgaver.

LUFTVÆRKTØJ FRA BATO NORDIC ER PROFESSIONAL KVALITET TIL SMÅ PENGE

Find et bredt udvalg af kvalitets luftværktøj far Bato Nordic hos Jydsk Værktøjssalg. Luftværktøj er kompakt og effektivt og ideelt til værksteder hvor man har trykluft lige ved hånden. Næsten uanset arbejdsopgaven, så har vi det luftværktøj, der kan løse den. Vi har alt i luftværktøj, f.eks. luftskraldere, møtrikspænder, luftslibere, luftskæremaskiner, skæremaskiner, luftboremaskiner og meget mere. 

BATO MOMENTNØGLER I ALLE STØRRELSER HOS JYDSK VÆRKTØJSSALG

Med en momentnøgle sikrer du dig, at du ikke strammer en bolt eller møtrik mere end nødvendigt. Undgå dyre beskadigelser på teknik og mekanik ved at følge den anbefalede spænde styrke. Det anbefales at bruge en momentnøgle ved montering af blandt andet alufælge, da for hård spænding af boltene kan beskadige fælgen. Vi lagerfører momentnøgler i mange størrelser og med mange forskellige til spændings intervaller.